Friday, 29 April 2011

29-04-2011

Hey all , jap-jap . Assalamualaikum , hah , kan manis . HAHA , puji diri sendiri .
Today is friday , hari yang paling akuh suke dalam 5 hari . Sebab sekolah balek awal . HAHA .Lagi bagus sebab pagi tady hujan , so , mimie datang lambat . HAHA , tambah lagi perhimpunan takde . So , takyah lenguhkan kaki nak berdiri selama sejam . HAHA . Tady , geram sekejap ngan budak laki kelas mimie tu . Dye pinjam folio mimie , katenya dah anta . Tengok-tengok pagi tady baru nak anta . Memang hampehh betol . rase nak cekik je . Study macam biasa , but naseb baek cikgu sains tu tak period dalam kelas . But , kawan mimie dary kelas laen cakap dye menjerit dary bawah suruh budak turun . Aishhh , ape la . Itu pon nak jerit , bukan nak kutuk . But bagi isyarat sudah la . Rehat time , saye suke . Dah dekat 3 jam tahan lapar taw , makan nasi lemak telur . Yeah , macam biasa , ratah sambal .Huu kawan says "bodoh kan kite , hujan-hujan minum ais" akuh says "takde la , nikmat la wehhh . sampai akuh pon nak terkencing"
Dye pon gelak + akuh sekali . HAHA .
Balek lagi lah suke , hujan renyai-renyai . basah baju . Dalam bas terpakse berdiri , sebab masok lambat . Tengah feeling layan hujan , bas nak gerak pon tak sedar . Then , dalam bas ade budak niy . Sesedap rase je landing kat badan akuh . Rase nak tolak je , but tak sampai hati . Sampai je rumah , macam biasa . Tak masok rumah dulu , but masok rumah kawan dulu . HAHA , jeles mak akuh . Petang tu tido sampai pukul 6 , bangon-bangon je terus kena leter . Tak tahu la pasal ape , tak ingat dah . HAHA . Mak kate "kamu jangan keluar malam nanti , kamu keluar kamu tido kat lua" akuh cakap dalam hati ' waa , banyak kejam ini mak ' . Tak puehh hati , malam tu cari alasan nak keluar . haha .Then baru teringat yang perut ni dary siang tady tak diisi . Kate kat abah ' abah , nak duit . Tak makan lagi niy ' Abah says ' pegi amik sendiri ' . Punye la senang , HAHA .
Then dapat la keluar dengan taktik yang sangat menjadi . haha , sampai disini saje untuk hari ni . byebye

No comments:

Post a Comment