Thursday, 7 April 2011


Bile saye ade , awak buat tak endah jeBile saye ade , awak buat tak nampak je
 Bile saye ade , awak langsung tak layan ape yang saye cakapBile saye ade , awak akan pikir "alaa , bukan dia nak mati esok !"
Bile saye tak ade , awak buat bodohh jeBile saye tak ade , awak perasan but awak still dengan ego awak
 Bile saye tak ade "hurm , esok dye adelah . akuh pon tak kesah "
Bile saye tak ade , awak tanye kawan awak 
awak : mane dia ?kawan : eh , kaw takk tahu ke ?awak : ape dia ?kawan : dah seminggu dia tak ade , accident !awak : habis , dia kat hospitak ke .kawan : dia dah takde dalam dunia ni .
Mase tue baru awak perasan betape sunyinya dunia niy ,
Dan baru awak fikir betapa besarnya ego awak 

No comments:

Post a Comment