Friday, 15 April 2011

Hari niy kecewa habis . Malam sabtu macam biasa , lepak ngan kekawan . Maklumlah , bukan selalu jumpe . Ade yang stay asrama kan . So , kena tunggu hari minggu lah . Baru dapat lepak same-same kan . Tady first meet , oke je kan . Ronda-ronda naik motor . Then dah puas tu , lepak kat depan rumah niy . Mule-mule depa story pasal nak kuar esok , akuh tak amik port pon sebab takde kena mengena . Akuh diam je kat situ , sambil maen handphone . Dah dekat setengah jam tue , mule terasa macam akuh halimunan . Bukan nak say 'hi' or sometimes . Depa ngan depa je . Punye lah panas , but still boleh sabar . Then  langsung tak ajak join , hati mule rase menyampah . Sumpah terasa gile . Tahu lah akuh takk kuar esok , dan takkan kuar pon . But akuh kat situ kan . Kome ade hati ke takde . Member kat sebelah pon boleh buat bangang .
Pastu rase kesabaran dah habis , pakai kasut cipta alasan . 'wey , akuh nak masok . nak online' . Takod depa pikir laen or ntah-ntah tak pikir langsung pon kan . But , who cares rite ? Akuh yang punye besar pon koang tak perasan , ni kan hati akuh punye kecikk koang nak perasan . Untung badan lah teman kalau koang boleh pikir hati hati akuh mase tu ?

No comments:

Post a Comment