Saturday, 30 April 2011

Kawan ,

That's budaq , TQ . Kaw buat akuh sakedd hati lagi . Akuh tak kesah kalau kaw nak sakedkan hati orang lain , sikit pon akuh tak ambik port . But , why me ? That's something wrong yang tak kena dengan otakk kaw . Wey , berape lame kaw nak akuh tahan dengan perangai kaw . Tahu la , kite just kawan biasa . But , wey akuh dah anggap kaw la bestie dunia akhirat akuh . Same taraf dengan bestie akuh yang dah dekat 5 tahun tue . Kaw pon pernah cakap yang akuh niy bestie kaw but why tak pernah rase macam tue . Babe , akuh bukan nak kaw layan akuh macam balak kaw ke ape ke . But , even kaw lepak dengan cousin kaw sekali pon . Nampak akuh , tegur lah wey . Join sekali ke . Memang , memang bagi akuh senyum kaw tu tak memandai . Akuh pon dengan kawan akuh je pon , datang la lepak sekali . Kaw sembang je ngan cousin kaw tu . Perhh , you know babe . Mase tu muncul satu perasaan nak pergi kat kaw then hambur perkataan-perkataan makian kat muka kaw . But , fikirkan kat situ ialah padang yang ramai orang dan pikirkan yang akuh masehh waras je . Babe kalau tak suke kawan dengan akuh , cakap jela . Takyah buat akuh macam ni . Kadang-kadang terfikir juga yang akuh je yang terkejar-kejar kat kaw . Meski pon , dah kena perli macam tu dengan kawan akuh . Aku still buat bodohh . Akuh fikir , takpe la . Kawan akuh jugak . Tady dah lame tu baru kaw nak datang lepak denga kite orang . Itu pon lepas kaw tahu yang kite orang nak bergambar . Kaw kawan dengan akuh bile kaw susah je ke ? Babe , keji sangat ke kawan dengan akuh . Tahu la kaw kawan dengan akuh , tak dapat ape-ape . Wey , bukan nak emo-emo ekk . But , sometimes akuh menangis bile fikirkan
ape yang korang buat kat akuh . Bile akuh sunyi , korang jela tempat akuh nak hilangkan stress akuh . But , bile akuh ajak korang lepak . Korang buat hal lain . Akuh sanggup pendamkan perasaan akuh , taknak tengok korang serabut lagi dengan masalah akuh . Kadang-kadang akuh tertanya ' kenape bile akuh sunyi takde sape yang ade , but bile orang lain sunyi akuh ade ' . Akuh tulis bukan nak kate korang tak pandai berkawan or ape . Akuh tulis sebab dah lame sangat akuh makan hati dengan sikap korang . Babe , fikir la sikit hati akuh . Ade takk korang fikir setiap perbuatan korang tu menyakitkan hati or tak . Wey , kadang-kadang akuh fikir balek ape yang akuh buat kat korang . And kalau ade , akuh mintak maaf sesangat . Akuh taknak hilang kawan .

Last word , Thanx again :)

No comments:

Post a Comment