Thursday, 28 April 2011

This week ,

Hey , Hey . Alhamdulillah , boleh jugak tulis post . Sebab dari semalam lagi tunggu nak update , tak dapat-dapat . Sorry guys , maybe masalah cuaca , tu pasal internet slow .


Oke , berbalek kepada kisah hidup saye , nothing bad yang berlaku . Cume dekat sekolah ade member tu gadoh dengan budak sekelas mimie . But , mimie tak amik port . Sebab takk tahu hujung pangkal . But , dalam hati memang suke sebab budak tu kena sound . Memang mimie dulu pernah terasa dengan sikap dye . HAHA .
Minggu niy , kat sekolah ade spotcheck untuk budak form 3 . Mule-mule risau , sebab jam yang mimie pakai tak boleh dibawa ke sekolah . But, naseb baek akak tue tak sempat check sebab dye ade kerja lain . Then satu-satu kelas dibawa ke bilik pengawas untuk spotcheck rambut . Maklumlah , sekarangkan ramai yang dai-dai rambut niy . Tak terkecuali jugak mimie . HAHA . teruk kan . But , naseb baek tak kantoi . Maybe depa tak nampak kot , sebab mimie buat pon sikit je . Tak banyak . Gile kaw , kalau banyak . Botak rambot akuh kena ngan madam kat rumah ni . HAHA . Berbalek kepada jam mimie tady , walaupun tak kena rampas . But still patah sebab simpan dalam poket lame-lame . So sad , you know . Minggu ni , banyak barang mimie yang hilang . Botol air free yang abah bagi kat mimie pon hilang . Dah la cantek . :'( . Mimie tak berani tell kat mak , takot bising pulak . 
And tahu tak , mase spotcheck hari tu . Handphone kawan mimie kena rampas . Kesian dye . Dah la dua . Fuhh , naseb baek mimie tak bawak . Memang ade hati nak bawak , but mase tu ade perasaan tak sedap derr . HAHA , power tak mimie punye hati . HAHA , (perasan je) .
Oke-oke , sampai disini saje untuk this week . byebye

No comments:

Post a Comment