Friday, 27 May 2011

dye Tu

One day , nak pegi meet kawan kat someone . Naek lah bas tambang , tak sangka pulak dye Tu pon naek sekali . Dalam hati berbunga-bunga sebab dah lame miss face dye . haha . Tak sedar bas dah penuh , sebelah tu kosong . Then dye tanye 'ade orang' . Juz geleng , sebab tak boleh nak keluar suara . chewwahh , jiwang ! . dye Tu pon duduk . Feeling mase tu , punye la hebat . haha . Dye diam je , akuh pon diam . Nak cakap ape kan . Tak boleh nak tengok face dye lame-lame , nanti dikatenya akuh sewel  . Lagi susah . Dalam hati kate , sombongnye manusia ni . tak baekk ! The End , byebye . macam bodoh je .

No comments:

Post a Comment