Sunday, 1 May 2011

malam hari ,

Malam niy kena leter lagi sebab takk bace buku . Mak , bagi la mimie bernafas kejap . Bukan ape lagi 3 4 bulan nak PMR nanti , belum tentu anak mak niy bernafas ke tak . Bukan ape , mimie mesti sebok tengah tugasan sekolah . Mak tunggu jela , mak ingat mimie relaks macam niy . Relaks je . tak la , mimie pon takodd nak tunggu bulan 7 and 8 tiba . Takodd sangat . 
Oke malam niy , tak lepak pon . Sebab tady mimie keluar pegi makan , Depa mimie tak tahu la , but mase balek tadi takde sape pon kat depan niy . Oke tady makan kat kedai tomyam , tak ingat ape name full dye . But mimie tak pesan tomyam , sebab mimie tak suke pon . haha . Mimie pesan  Nasi Pataya , huhh , sedap nye . haha . Then sebagai makanan ringan selepas makanan berat . haha . Mimie pesan Kentang Goreng . haha . Tak terhabis makan tady . haha . Tamak punya pasal . Oke , lepas dah selesai tu . Mak pegi bayar , mimie follow . Mase keluar tu , ade gurl niy , maybe ngan bapak dye kot . Dye usha saye la , bukan perasan ekk . But betol , tapi macam pernah nampak budak tu . Maybe kat FB kot . Dye usha lame jugak la , keta dah gerak pon still usha lagi . HAHA , but it's oke la . new story ? nanti update lagi , byebye .

No comments:

Post a Comment