Sunday, 1 May 2011

pagi ahad ,

Hey , all . jap-jap , Assalamualaikum . Aishh , selalu lupa . Hahh soe guys . K , today is sunday . But , macam selalu duduk rumah je . Parents balek parit , ade kenduri . Malas nak ikut , sebab takk kenal pon . Nanti datang sane , termenunga je . Hurm , tak suke - tak suke . Cousin pon tak sure ikot ke tak . Kan , pegi pon bosan . Duduk rumah pon bosan . Nak ajak kawan datang rumah , dye kan taching semalam . Nak ke dye datang kan . then ade terpikir nak ajak mas datang pula . But , better not . Dye ade sedara kat rumah . Malas ganggu . Layan je internet , FB dah tak best . So layan youtube je , Dah dekat sepuluh kali dengar ost Nurkasih je . Ape tak nye , sedap dohh dengar Tiz Zaqyah nyanyi . Perhh , macam taknak tutup je . Sekali ngan trailer dye . haha , memang khusyuk . Then tetibe dengar suara riuh rendah kat depan rumah , rupa-rupanya abang bawak kawan . Dalam hati punya la doa , jangan bagi dye bawak kawan masok rumah . Bukan ape , kalau dye bawak akuh konpem kena duduk dalam bilik . Yela , takkan sowang je perempuan kat depan niy . Aiyakk , malu la teman wehh . Then , naseb baek dapat tahu depa lepak kat luar tu je . Dapat akuh tengok Nurkasih lagi . haha . Sambil tu pasang dvd ' Hikayat Merong Mahawangsa ' . But , kalau dah ade lagu Nurkasih depan mate . Konpem akuh tak layan dvd tu . Haha . Then , kawan akuh yang taching semalam datang . HAHA . Hilang jugak taching dye . huahua . Naseb baek dye yang layan cite ' Hikayat Merong Mahawangsa ' . Dah lame tu , baru teringat yang folio sejarah akuh kat mas . Then , pegi ambik phone nak call dye . Masok mailbox , habis kredit akuh . Nak je sepak mas niy , yang dye buat mailbox buat pe . HURM >> . aiyoo , baru teringat yang handphone dye rosak . haha . kk , new story . nanti update lagi . byebye

No comments:

Post a Comment