Monday, 6 June 2011

Malam isnin ,

Assalamualaikum , in midnight , 1.40 am . Midnight or morning , haha. Bodoh-bodoh je . Tak boleh tido sebab baru lepas layan novel . Maseh dibuai cinta , chewahhh . Blah lahh , jiwang karat pulak .
Malam niy , happy sangat sebab lepak ngan member . Most thank you for you guys sebab lepak and layan mimie malam niy , But aby ? Ulang-alik dekat 10 kali jumpe budak mane ntah . But , it's ok ade mas and sue temankan berbual . Tady nak dekat sejam topik ngan depa pasal nak buad baju same~same . Design itu la , ini la . Last-last amik decision buad lepas raye . haha . Dah pukul 10 , times up . 

Masok rumah , then makan . Selesai makan , basoh pinggan . Taknak kena leter FREE . Habis tu , ingat nak gune PC . But , poor me . Abg dapat dulu , :( . Masok bilik bace jela novel , naseb baek kaw ade . Kalau tak , sumpah bosan tahap gaban . Tengah khusyuk tu , datang lagu korean menjelma di telinga menandakan ade orang call . haha , Ops , Bezfrend akuh kol . Aby . Dye kate folio sej dye banyak yang takde bahan . Akuh pulak dengan senang hati kate ' Pergila photostat' aiyohh . Dye kate takde duit . Mintak mak la , weyy . Then , she says mak dye taknak bagi . Mimie suruh la slowtalk , cakap ini kerja sekolah . Bahan PMR . Then terus off nset , tande taknak terima pendapat . Walawehh , baek takyah kol . Dulu punya cerita , kaw nak ungkit bulan niy . boleh patah balek ke ? Dulu cite kaw nak photostat bahan mas , Kaw nak bawak bulan niy . Dengan akuh pulak tu , Pergi la merungut dengan mas . Niy dengan akuh . Dapat maki Free jela .

No comments:

Post a Comment