Friday, 10 June 2011

story la ,

Assalamualaikum , This is me , haha . Who care la , budak . eheh , i care . Haha , tiru gaya sue kejap . haha , Jap-jap . Dah 3 hari tak update , wehhh , sumpah rindu . Hehh , betul ke ? tibai jela . 
wee , new story ? hah , aby dah buat blog . Yup , itupon selepas dipaksa . haha . So nak tengok dye punye ? Jap-jap nak copy links dye , http://syahirahshamsul.blogspot.com/ . Budak baru dalam dunia blogger . haha , poyo je ayat saye . 
Satu , Dua , auww . Hari ketiga dah sekolah . Adoiyyy , habis dah hajat akuh nak bangun lambat . :'( . Poor me , Malas nak bangun pagi , naek tangga sekolah , gosok baju sekolah , pegang pen , dengar dodoian cikgu . Haaaa , habis bulan madu akuh . Tunggu cuti hari raya jela , hari raya ? Bukan boleh bangun lambat pun , kena bangun awal jugak . :'( . Poor me again . 
Ogos month , sumpah takutt . Trial la , sayang . Mahunye tak goyang lutut . Cabut terus la . Adoyaii , cikgu kate 'kamu semua niy betul-betul la , trial lagi berape bulan lagi . Korang tahu tak , Trial lagi susah dary Real PMR tau' . Aiyokk , cikgu ' naseb baek saye tak kencing kat situ ' . Ugutannya , huhh . menakutkan la . 
hmm , enough here . byebye

No comments:

Post a Comment