Monday, 13 June 2011

Today is selasa , semua orang tahu . But ade jugak tak tahu yang aku cuti . haha . *itupon nak heboh .
Biasa , oke-oke . Tujuan cuti adalah sebab malas nak berlari , kerana nanti akan datang penyakit sakit pinggang . *ayat bm , sape buat konpem A+ . Tipu jela , nak buad pon takpe , bukan paper aku .
Oke-oke , berbalek pada topik tadi , today kat Sekolah Menengah Kebangsaan Tasek Damai . *ah , amik kaw . Full name . Ade sukantara , dan macam biasa manusia macam akuh niy malas nak berlari . So , simple way . Ponteng , bukan suke-suke ekk . Sebab nanti kena sakedd pinggang la , kaki la . Ponteng jela kan .  Aku memang suke bersukan like main badminton ke bola sepak ke , *fuyoohh . But , not lari . Kalah tu satu hal la kan , Lagipon tanah kat padang tu licin . Karang tengah khusyuk lari , gedebukk . jatuh . Untuk mengelakkan daripada berlaku . Ponteng jela .
Lagipun bukan akuh sorang yang taknak bersukan , ramai lagi dahh : 
Afifa
Syakilla
Depa pon join akuh Ponteng , haha . Amik kaw , bocor rahsia Ponteng . Disebabkan tak sekolah , hadap jela PC . Online FB , sure borink kan . So , jenguk blog orang je la . Best pulak bace kisah depa . So , nak sambung lagi niy . Enough here , byebye .

P/S : Cube bilang berapa banyak Ponteng akuh tulis , * haha , taksub .

No comments:

Post a Comment