Friday, 4 November 2011


Hey guys , Have a good days today ? I'm sure you are . So , ready ? For Aidiladha esok , as I say saya akan raya disini . Pagi esok ada appoinment dengan kerbau dekat depan surau tu . Kalau ada kawan laa , segan laa kan pergi jumpa sorang-sorang #ececehh,dahdah laa ek . Nanti tengok darah dah kaw bukak seribu langkah !

So , raya niy takde laa buat beria-ia kann . Takda shopping segala bagai laa , simple je . So , semalam Anugerah Skrin 2011 . Memang at the beginner to excited gilaa nak tengok . Sanggup sign out semua Twitter , Fb , Blog sebab nak fokus tengok . Sekali tengok Hambar ! K , but ade juga laa yang menarik perhatian like part Shaheizy Sam and Rosyam Nor . Yaa , the best Part ever ! Tengok pon macam tak ramai ade pon kann .

Rozita Che Wan , yaa . This is a first time for her , so that's normal when she kekokkekok like that . Tengok pula laman http://www.tv3.com.my/ask2011 . Memang banyak siott orang komplain pasal ASK2011 tahun niyy . Baek di FB atau Twitter .


No comments:

Post a Comment