Monday, 11 April 2011

Saye ,

Aku sayang kaw tahu tak , akuh sayang kaw ikhlas bukan sebab kaw comel ke pandai ke . Tak , sayang akuh kat kaw lepas 3 bulan kita berkawan . Lepas 3 bulan akuh kenal kaw , tahu ape yang kaw suke , ape yang kaw takk suke . Sekarang makin lama kita makin renggang , kaw sebok dengan aktiviti kaw . Akuh takk harap kaw spend time ngan akuh 24 jam . Cume bile kaw dah takde aktiviti , lepak lah dengan akuh . Kite bukan selalu meet , 2 atau 3 kali seminggu je . Aku rindu kat kaw tahu tak . Nak je akuh jumpe kaw then tengking kat kaw . HAHA . Akuh cemburu bile orang lain yang happykan kaw , bukan akuh . Tiap kali kaw meet akuh , kaw cite ade budak kacau kaw lah , mesej-mesej kaw lah . Dan yang paling akuh tak tahan , ade budak senyum kat kaw . Perlu ke kaw cite kat akuh semua tue . Kaw tahu ke perasaan akuh mase tu ? Sekarang dah stahun lebih kita berkawan , yang akuh kecil hatinye . Kaw langsung tak sedar perasaan akuh .
Mungkin kaw sedar , but kaw pendamkan . Tapi kenape ? Kalau kaw takk suke , honest jela . Mungkin akuh kecik hati but maybe juga itu sementara . Akuh akan cube lupekan kaw kalau itu yang kaw mahu . !

No comments:

Post a Comment