Monday, 9 May 2011

:'(

Oke , tady online FB . Ternampak face dye ngan orang lain , bukak lah kejap . Nak tengok , Comel la sayang *gedixx . Then ade tengok komen , dye mintak FB awak . Takpe , sebab saye tahu awak tak layan budak yang takde gambar . Dan memang naseb akuh la , budak tu takde gambar . haha . Then , tengok lagi . Terjumpa gambar kaw dengan budak lain . Weyhh , tahap gaban akuh jelous . Memang akuh bukan couple kaw , but akuh suke kaw dohh . Malah , dah sayang dah pun . Oke , memang nak komen tady . But fikir tu FB kawan kaw and akuh takde hak . Memang geram . Tahu la , kawan kaw sumenye gatal , but kaw lain kan . Kaw tak over , tak jahat . Pandai jage diri . Itu yang buat akuh tertarik dengan kaw . But , geram sebab kaw sudi gambar dengan budak tu . Kaw tahu budak tu perangan macam hampehh , but kaw still rapat ngan dye . Ehhh , tak paham la .

No comments:

Post a Comment