Saturday, 7 May 2011

Selamat hari IBU

Pn . Faridah binti Haji Khalid

<3<3<3<3<3

First , adeq nak cakap 'Selamat Hari Ibu' . Thanx mak , kandungkan adeq tanpa rungutan , jage adeq dalam perot selama 9 bulan . Insyaallah mak , kalau diizinkan Allah , adeq akan buat mak gembira suatu hari nanti . Sayang mak , Cantekkan mak akuh duduk atas pelamin . haha , mase mude-mude lagi cun , kalah akuh weyh . haha . Memang dalam family akuh , mak akuh sorang je putih . Yang lain sema cokelat , haha . Ikut En.Johari la . HAHA . Tu pasal , selalu pelok mak , cium mak . Sebab mak cantek . Peluk mak supaya cantek mak tu turun kat adeq . HAHA . Dah besar pon , still tak segan cium mak , pelok mak depan orang . Ehh , suke hati la . HAHA , depa jeles mak . HAHA , oke gurau je . jangan marah . Thanx ye mak , bagi adeq duet mase adeq nak beli aiskrim . Mandikan adeq mase kecik-kecik dulu . Marah adeq mase mandi sungai kat bawak jambatan tu . hah *macam ape je , itu pon nak story . HAHA , byebye

No comments:

Post a Comment