Thursday, 5 May 2011

cinta dulu ,

Assalamualaikum , tady balek lambat sikit . Sebab bas gerak dulu , so naik trek kedua je . Tak dapat lepak ngan depa , but it's ok la . Tady dalam bas otw nak balek , terjumpa motor dye . Dye tu , bukan dye yang sekarang ekk . Dye yang dulu , kire ex la . Hurm , tibe-tibe teringat mase kiteowang couple . Wey , boy . Tady tetibe ingat mase kaw panggil akuh sayang . Weh , tak tahu nape tibe-tibe rase macam rindu saat dulu . Jujur cakap mase akuh couple dengan kaw , takde satu pon perasaan cinta akuh kat kaw . Sayang maybe ade , but sikit je . Wey , walau kite couple tak sampai 2 minggu . Sumpah sembang akuh rindu kaw . But still kecewa dengan kaw , kaw sangat angkuh . Mentang~mentang akuh tak secantek mak kaw , kaw gune alasan mak tak bagi couple . haha . But , akuh paling benci dengan sikap kaw . BODOH SOMBONG . Tak tahu la kat sekolah kaw bodoh ke tak . But , kalau pasal sombong kaw tu . Perrhhh , sumpah BENCI . Triple Benci kaw tahu . Selain sombong kaw tu yang akuh benci , paling benci sifat berlagak kaw . Yekk , tolongla faham . Setakat duduk kat flat tasek tu , tak layak panggil akuh budak kampung ekk . Akuh still simpan kate-kate pedas kaw tu kat akuh . And sampai mati akuh takkan lupe . Aku tulis niy , bukan sebab akuh berdendam . Tak , cume akuh tak tahu ape yang tak kena dengan kaw . Muke tak hensem but nak awek sepuluh kali ganda cantekk . Bukan ape , but benda tu yang akuh tak faham pasal kaw . But , macam yang akuh cakap tady . Rindu mase kaw panggil akuh sayang . ♥


No comments:

Post a Comment