Saturday, 7 May 2011

Sabtu ,

Oke , today sabtu yesterday jumaat *semua orang tahu kan . Oke , today bangon pukul 6.40 sebab nak gerak ke SKTD . Malam semalam dah siap rancang , saje nak jadi budak-budak balek , tu pasal pergi ke SKTD *ehh , takde la . akuh tipu je . HAHA . Terpaksa tahan lapar sebab tak breakfast lagi . Sampai je sekolah tu , depa dah ready nak senamrobik . Ohh , lupe nak bagi tahu . Kat SKTD ade lifebouys . Yang cuci tangan tu . Benda tu je ade , Amy Mastura takde pon . HAHA , Lame jugak la tengok depa senamrobik , actually kalau tengok betol-betol bukan senamrobik but lebih more kepada dangdut . Akuh tengok makcik tu buat , memang kelakar bontot . *mulut jahat . Oke , dah habis tue . Semua murid-murid masok kelas , nak pergi mewarna . Akuh ngan aby pergi kantin , cari makan lah . Sampai tu , jumpe mak aby . Ohh , dye dah makan dulu . haha , takpe-takpe . Tengok nasi lemak , tak macam SMKTD punye . Tengok laksa , langsung takde selera . Tengok pulak bihun , buka sikit selera akuh . Tapi yang peliknya , habis jugak makanan tu . HAHA , lahap punye manusia . Dah habis tu , akuh , mas n aby merayap satu sekolah tu . Maklumlah , akuh bukan student kat situ . haha . Then kacau budak-budak yang tengah sibuk mewarna . Oke dah pukul 1 petang , kite orang balek . Akuh ikut aby balek ngan mak n adek dye . Mas ngan jiran dye . Then , tetibe perasan yang mak aby tak balek rumah sebaliknya ke Mee Rebus Ramli . Yummy , seleraku buka seratus peratus . But , risau sebab masih rase kenyang . Ingat nak order air je , pastu mak aby pakse suruh makan . *oke , makcik . saye ikut je . HAHA . Pesan mee rebus , nak order nasi ayam . Kat situ tak sedap . Mase makan dye , cover sopan je . haha , tak cakap pon . haha Tapi boleh gelak , sebab aby buat lawak bangan . *kaw niy hampehh la aby  , abiz cover akuh . Dah balek tu , ucap 'terima kasih makcik' . Oke , masok rumah rase panas je , jumpe kipas . Letak kat depan muke akuh . Panas weyy , sambil tu mate tengok hindustan . Weyh , minat niy . Jam dah pukul 5 , tibe mase nak lepak . But time tu hari macam nak hujan , lepak kat depan ni je . Lame tu , mas datang dengan mulut pink dye . Sebab baru lepas makan pedas . Comel jew . HAHA . tengok hari tak hujan-hujan . Pakai tudung lepak kat padang . Naseb badan la , jumpe nana kejap . Dah lame tak jumpe dye , gile-gile ngan nana tu . Pukul 7 pon tibe . Macam biase balek la , nanti tak pasal-pasal balek ngan setan . Setan kan banyak , kat padang . haha . Malam , pon macam biasa . Lepak lagi , ingat nak study . Then , terjumpe pantun lawak. Terus tak jadi . tertonggeng-tonggeng kejap , pastu mak ajak gi lepak kat kenduri prima 2 . Dengar cite ade budak gaduh . Girl vs Boy . Tak jadi pergi prima 2 , pergi padang . Tetibe nampak , ade budak besar . Terus tak jady . Segan la wey . HAHA , dengar lagi ade budak hisap gam , terus patah balek . Lepak kat public phone je . Port hampehh . Jumpe mak akuh bawu balek kenduri , 'mimie,balek !' . Dah paham dah , angakt kaki je pergi balek . HAHA , oke , enough for today .byebye

No comments:

Post a Comment