Sunday, 26 June 2011

Assalamualaikum , hey all . Today is Monday . The first day bagi setiap minggu . Yeahhh , the new story is saye dah jumpe dye . Not dye la , but dye tu . Kak myraa , *name penuh ? . Ohh tak perlulah . Saye rindu dye . Sumpah rindu , meski dye mungkin dah lupe saye . Saye kesah apekan . Janji setiap mase saye ngat dye . Kakak angkat pertama saye tu , *orang tak pernah ade kakak , so , macam ni lah . Haha , Thanx to BFF , Eby . Kaw la selalu faham aku . Dan most importand hal , kaw yang kenal kan aku ngan dye . Dan kaw jugak yang jumpe FB dye . Thanx kawan . Walaupun kaw selalu buad muka bile aku bukak story pasal kak myraa , aku tahu yang kaw tahu aku rindu dye . Tetibe lost contact kan , Dah dekat setahun lebih kot . So , starting from now . Hope dye boleh ingat saye balek . Wish me luck *ayat eyfa . :)
New story , today Birthday Kak Sofea . Senior saye tu . Happy Birthday kak . Sorry tak wish betul-betul . *manusia jenis pemalu ditahap gaban . Yeakkk . 


p/s : Nothing la .

2 comments:

  1. sekali sama daa entry cita pasai matluthfi90.ehhee.:) thanks follow aku.:)

    ReplyDelete