Thursday, 16 June 2011

Salam , huu . Angin sepoi-sepoi menunjukkan aku borink . haha *tak lawak , oke fine . Lelaki , penah dengar . Takkan tak kot ? *nampak beno nipunye . Why lelaki suka buad perempuan nanges ? Dan why perempuan suke buad lelaki nanges . Nak tahu tak , sebab benda ni lah boleh menyebabkan kaum adam & hawa berdendam sesama sendiri * chewahh , poyos je . Ehh , but betul ape ? tak ke betul ape yang saye cakap niy . Setengah manusia selalu tulis 'sayang dye setengah mati' , then bile manusia tu mintak sesuatu yang dilarang , boleh bagi . Ehh , itu bukan sayang la bodohss but bengong la bodohhss . Bukan nak tunjuk baek , mimie pon pernah cakap benda tu . But kalau kaw mintak lebih , selipar saiz 37 lekat kat kaw punye tutttttt . Padan muke . Kadang-kadang depa selalu megah dengan 'love budd' *salah eja kot , tu . Ohh , tolong la paham . Kaw giler , itu Aib la bodohss . Sorry guys kalau terasa , pendapat seseorang individu  . enough here , byebye

No comments:

Post a Comment