Sunday, 3 July 2011

Assalamualaikum , hey . Saye bosan la . Petang ahad , borink nye . Aby maybe tengok adek dye kat asrama . Mas maybe penat lepas pergi International . k , taknak ganggu . Hajar ? ntah la . Rumah kawan dye kot . Sue ngan Nina kat asrama . Aniz , rumah dye jaoh . Aku tak larat nak jalan kaki . Nana , kerja kot . Oke , tady tengah hari . Mak bangonkan aku . 'mimie , bangun . Abah nak beli kemera ' . Aku ingat mimpi . So , bangun jumpe mak 'ape dye ?' . 'Abah nak beli kemera , cepat mandi' . Ya Allah , dalam hati aku . Tak tahu nak cakap camne , benda yang aku tak yakin dapat . At last aku boleh tatap dengan sepuas-puasnya . Sampai tu , pergi tengok-tengok . Then ade satu kamera ni , aku pegang terus bunyi alarm . Ape kejadahnye , aku pon taktahu . Tak suke aku pegang kaw ke . Mase tu semua orang tengok , muke still buat muke sekupang . Then datang sorang kakak ni , dye buad ape ntah . Terus diam . Fuhh , naseb baek . Dye tak cakap pape pon kat aku . Yang aku still lagi buad muke sekupang + tak bersalah . Then mak aku panggil kakak tady tu , nak tengok kamera Nikon D3100 . Aku taknak kamera tady , Benci . Buad aku malu je . Bincang-bincang . Mak aku kate esok baru datang balek . Dalam hati , 'ala , beli jela sekarang' . Beli cepat , dapat cepat . Hurmm ,:( .
So , aku pon tak sure dapat ke tak ? Korang , korang , korang yang bace ni . Pray for me , please . :) TQ






Mom , Dad . i want this !

2 comments: