Friday, 26 August 2011

Hyeaaa , Assalamualaikum . Yaa , jam menunjukkan pukul 2:54 a.m. And , correct . Saya tak tidur lagii .*mampuihh aku kalau Pn.Faridah(mom) bangun . HAHA . Pukul 8:25 p.m. tady saye dapat mesej dary Aby . Honestly , terkejut bace mesej tu . Takk tipu ! Tak tahu laa kawan yang laen rasa macam mane . Aku bukan Harry Potter yang pandai sihir-sihir . *ececehh , Harry Potter lagi . Dye cakapp macam nak tutt jew . Aku memang dah takodd kalau-kalau dye nak tutt . Haaa , runsing Aby . Patutnyaa aku yang runsing sebab kaw dah lama tak join kite orangg lepakk . *kire lamee la.......kott . 


Aby , takk kire laa kaw buad salah BIG mana pon . Takk kire laa aku buad salah BIGGER mane pon . Kite tetap kawan . Best buddy in the world ! Yeahh , 1 dalamm 10000 . Kaw ade ? takde sudahh . Kawan-Kawan-Kawan . Aku dahh pernah hilang satu kawan dulu , bukan atas kesalahan aku . Tapi just for this time , aku taknak hilang kaww ! FULLSTOP ! *hahh , nampak merahh tu !! 


Memang laa banyakk kawan aku dalam dunia niy . Banyak yang boleh teman aku mase kaw takde . Tapi kaw ABY , depa depa . Laen laaa . Dengan depa aku rase laen , dengan kaw laenn . Depa takk panggil aku ~bunjut~ *korang panggil , aku kapak ! . Depa jarang peluk aku , *adelaa jugak . tapi tangan laen-laen . Kena paham . Nak tahuu , aku dah baca mesej tuu dekat 3 kali . Rasa sedihh , tapi tak kuar air mata pon . *jangan nak panggil aku 'hati batu' ekk . 


Kaw cakap aku special buddy ? Hahh , sumpahh cakap aku memang nak nanges tapi malu depan mas ngan nina . Depan depa aku happy kann . Tapi mase tu banyakk kali aku jeling rumah kaw . Berharap kaw tengah mengintai aku bising-bising kat tepi tu . *macam dulu-dulu . HAHA . K , kehabisan ayatt . byebye




Kutuk macam mane pon , Nak kawan jugakk ! :P


p/s : Taknak bagitahu tutt tu ape ? So , jangan tanye ! 
        Aby , jangan nanges lagi yee . JANJI ! 
        Nur Syahirah bt ShamsulBahri , kite kawan sampai mati yee ! 
        Taching-taching pon , Kawan Lagi !
                                                                         
                                                                  
                                                                       

No comments:

Post a Comment