Thursday, 25 August 2011

Wey , assalamualaikum . Dah habiss sekolahh dah . Ehh , bukan habis sekolah teruss laa . PMR pon belumm settle lagi . HAHA , Ehh , cuti nak rayaa laa . Yehh , yehh . Raya ♥ . Puasa lagi 3 hari *tak masokk hariniy laa . K , lusaa nak balek kampung . Nun , kat Kedah tuu . Cekk rindu laa nak makan nasi beriyani mamak kat tepi jalann tu . HAHA , kutip duet raya dokk habis kat situ jee . Hehh , terukk . Kfine , bilik tak kemas lagi , baju tak pack lagi , tak gosokk lagi . Semualahh . 


Tady sebelum balek sekolah tu , p salam semua girl student 3-I . hahh , mintakk maap laa . Mintak bawak kuehh raya mase masok sekolah balek . Mintak semua alamat cikgu . Nak konvoi jalan kaki . HAHA , lawakk . Tady , sayaa hulur tangan kat Tasya . HAHA , takmao laa nak masam-masam muke dahh . Tapi mase salam tady dua-dua pakat angkat tengkuk toleh tempat laen . 'Selamat Hari Raya' . weee , haha tak sempat nak Mintakk Maaf . Dah lepas tangan dahh . Takpe laa , laen kali boleh cube . Janji aku hulur dulu . *kira murah hati laa tu


Korang yang lelaki ke perempuan ke . Pagi first raya tuu , sarung laa baju kurung ke baju melayu kat badan korang tu . Takk payah laa nak pakai rantai jerut leher ke , baju nampak pusat ke . Pagi rayaa dohh , hormat laa sikit . Tak payah nak race-race motor ke , baek punye race tak pasal-pasal kaki kat longkang , kepala dalam bakul motor , badan atas bumbung rumah . hahh , baru nak nyesal . *amboi , capoii mulut . HAHA .


K malass cakap panjang , ni pon dahh 3 perenggan . Masok PMR , lulus teruss . Wee , *perasann !
K , byebye



Junior saye , cehhwahh  
Salam Aidilfitri , Maaf Zahir dan batin . 
Sebarang kesalahan pohon diampun . :)

No comments:

Post a Comment