Wednesday, 7 September 2011

Hello , guys . Assalamualaikum . Yaa m aku sehat . Walafiat lagi . *chewahh , kelam betul anak Jo niy . HEHE . Semalam cikgu cakap , dah boleh mohon asrama untuk Form 4 2012 . Yeahh , saye suke ! Nak masok RPS , boleh ke aku ? Nak masok Teknik dekat Manjung , k tengok dulu . Mak suruh ambik dekat Lebuh Cator . Tapi , banyak sangat nak mohon sane . So , ape kate try pulak yang tak ramai mohon . *Ececeh , boleh ke aku ? HAHA . Kfine , dalam hati memang seronok . Tak sabar nak masok asrama . Nak cube hidup dengan kekawan , Taknak hidup bergantung dengan mak abah lagi . Nak try bangon pagi sendiri , basuh baju sendiri . Paling penting Berdikari ! HAHA , *agak poyoss kan . Tapi jaohh dalam hati . TAKODD . Tak kenape . HAHA 


K , minggu pertama masuk sekolah setelah cuti raya . Nervous ! Sebab PMR is coming . Mahu nye takk . Mampuihh , satu kelas ngantuk dengar cikgu suruh salin ayat tu , ayat ni . Hahhh , tady lagi kerek . Time seni , Thanxx GOD . Cikgu bagi relax jap . Yang taknak relax tuu . Cikgu bagi kerja . Buadd Angry Bird . Yaa , first dengar memang aku nak gelak . Cikgu minat ke ? HAHA , Anyway , cikgu tu memang syokk . Best je  . Separuh pelajar perempuan tidur tady , dye biarkan . Aku pon nak tergelakk . *temasuk aku . HAHA , memang lena ! Kfine , tahu terukk tidur dalam kelas . Tapi , itu............ normal . kann ?

No comments:

Post a Comment