Saturday, 17 December 2011

Assalamualaikum , guys harini 17 Disember 2011 . Thankful , today is my birthday yang ke-15 . Alhamdulillah . Orang pertama yang ucap is my Father . Thanks abah :D . Dye ucap 2 hari lepas , masa tu dye kat Kedah . Outstation , takut hari niy dye lupa . So , dye ucap awal-2 . Abang pun ada hantar SMS tady , thanks bro . Appreciate :) Kekawan kat FB pon dekat seratus yang Wish . Yang tak pernah tegur pun ucap , Alhandulillah . Even it just a wish , saya betul-2 hargai . Thankyou again :) Amboi banyaknyaa 'thankyou' dye  . So , sekarang dekat rumah sorang-2 . Mak ke surau tolong masak-2 . Sebelum pergi tady , dye muah pipi ni kiri kanan . #Proud :P


Birthday hari niy bukan aku sorang je , ada lagi Best Buddies aku yang sambut hari niy juga . Same age , but kitaorang takk jumpa pun sebab aku takda duit nak keluar . Apa pun semalam tepat 12 a.m. Kita orang berbalas mesej . Syafiqah Al-asri , ILoveYou .


Minggu depan , Insyaallah kalau takda aral melintang menegak . Im going to Sabah for my Cousin Wedding . Wehooo , first time naik aeroplane . #Proud :D . HAHA , bangga punya bangga tengok-2 tak jadi . Lagi hampehh . Tapi minta dijadikan laa ye :)


So , korang yang yang membaca niy . Sihat ? Thanks sebab lawat blog niy . #Appreciate :)


p/s : Aku tak makan kek pun hariniy , Sesapa yang sudi nak belanja . Takda ? ok foinneee .
        Byebye :D








                                                                                                                                         

6 comments: