Sunday, 4 December 2011

Assalamualaikum , Happy Sunday . Saya penuhkan hari ahad yang indah niy dengan baring-2 je . Wonderful rite ? No ? memang pun = ='


Tak pergi mana-2 pun , abah out-station . Kawan ? hahhh , entahh laa . Depa sibuk . Mak ajak keluar pergi rumah sedara tady , tapi malas laa *sebab tertentu* . So , new looking rite :) Takde dah snow-snow dekat sini . Header tu buad sendiri , kalau nampak macam tak kemas . Buad-2 tak nampak ehh :D Background tu ambik kat Sys niy . Lawa semua tuto's dye . Tapi . . . . . . saya dah lupa laa . Alaa , bukan sengaja . Tapi , ribuan terima kasih buad Sys tu dan yang semua yang pernah tolong bagi nampak blog niy nampak kemas . kalau dulu , hampehh . Semua semakk , bertaburan macam sampah kat padang depan tuu . Tapi bukanlaa stuff kat sini sampah . Macam je *macam!* . 


p/s : So , cukup sampai disini . bye


Ala , lapar ahhh *selongkar dapur jomm*

2 comments: