Wednesday, 4 January 2012

Assalamualaikum . Guys , 4 Januari 2012 . Saya dah masuk Form 4 . HAHA *proud* . Pagi-pagi lagi dah masuk sekolah #excited :D . 6.30 a.m lagi dah duk melangut kat Kantin . Muka semua stok muka ngantok je kan *ehh , tetiba ayat pasar* . Then , jam dah pukul 7 pagi . Pergi laa ronda-ronda dekat depan tandas ., kut jumpa kekawan laa . 


Al-maklum laa , tandas salah satu perkara yang wajib dikunjungi oleh semua pelajar perempuan pada setiap pagi kecuali aku . Aku bukan kaki tandas ekk , aku masuk bila terdesak sahaja . Back to the topic , ronda punya ronda . Jumpa atika , it was a great time . Siap main Hug-2 lagi depan tu . Rindu betul dengan minah tu . Then jumpa elisa , fifa , ayu , wanie , fara and the last tasha . Tasha niy pergi tunggu kat tempat *sesat* , tu pasal kaw last .


And sure , aku dah jadi budak Sastera dah . Dapat kelas 4 Sastera Melayu , sekali dengan fifa and Ct . Nasib ada kawan . And yaa , kelas baru mesti kawan baru kan . Bagus juga , sebab memang ada budak baru tady . Dari Raja Chulan . Her name is Najihah . I think she is a nice person .


Then , Cikgu Yusuf masuk . Ohh , cikgu niy memang kelakar sikit . Mula dye kata dye ajak S-ains M-atematik . Then , kitaorang pun like *What??* . Tetiba pula cikgu tu gelak , dye kata dye ajar S-astera M-elayu . Alahai cikgu , saspen je . S dan M . Ada logiknyaa . 


And the last , masa balik tady ingatkan jalan jammed So bas mesti stuck kan . Aku dah tak larat , then aku tak nampak satu pun budak bas aku . And I was thinking 'aku kena tinggal ke niy' . Alahai , dalam hati dah takut dah . Then nampak mas dengan hajar , depa ada hal so balik naik bas tambang . Hahh , naseb baek . So , aku ikut laa depa sekali . Dah sekerat jalan , tetiba nampak Bas aku lalu depan mata . ^*%&^%# punya bas . Erghh , aku dengan tak laratnya terpaksa juga naik bas tambang . Buang duit pula tu . Balik tu , aku cari katil terus .


Stop here , nanti update lagi . byebye :)


p/s : Dalam sehari je , banyak betul karangan aku kan :D



No comments:

Post a Comment