Friday, 3 February 2012

Assalamualaikum . Long time no see ahh *ok , gila* . Dah masuk bulan 2 dahh . Aihh , cepatnya masa berlalu . Sekarang tengah tunggu kawan datang , nak searching makanan . 


Hari niy , offschool . Sebab kelewatan yang tak disangka , bangun pukul 7 . Patut laa kann , kat sekolah tu kalau lewat kena basuh jamban . So , better no !


Ok , sekarang dalam kelas kena ubah tempat duduk . Actually , aku ok sebab kena duduk depan sekali . Itupun lepas kena suruh dengan cikgu , kalau tak aku duduk kat belakang . The problem is , depa nak ubah kedudukan kerusi dengan meja . Kenapa buat keputusan sendiri , I mean dah satu kelas . Maknanya satu keputusan . Cakap-2 dalam geng sendiri then lepas je rehat , kelas terus berubah . Seriously , berbincang laa dulu . Tahh , ada yang tak setuju ke . Kelas tu bukan special kelas , sama je macam kelas lain . Takda main owner-2 .


Sekarang cuti 4 hari , Thaipusam kot . Ahh , feeling good babe . Memang menantikan cuti niy . Ok , bye . Nak sambung tengok video Girls Generation .







No comments:

Post a Comment