Friday, 1 July 2011

new album




Hey , there . Today nak promote video seorang mamat handsome yang sedang belajar kat Australia . *Rasenya la . Takyah nak promote-promote lagi . Memang dah famous dah pun . :) , saje je nak isikan ruangan post ni . Bagi berlambak . oke-oke , stop there . Sambung balek . Dye ni sangat pandai buad video , Maybe boleh jadi pengacara or pelakon . Who know . Actually tak kenal pon , but tady tengok dekat Remaja saluran TV9 . Terus bukak PC , Best jugak tengok video dye . So , korang yang tak tengok dan tak pernah tengok dan rasa nak tengok . Pergi youtube , search - matluthfi90 - . Akan keluar video dye , dan pilih je mane yang nak tengok . Enough here , byebye

No comments:

Post a Comment