Monday, 22 August 2011

Assalamualaikum , baru balekk sekolahh . Penat , asyik batuk je sekolah tady . 
Kfine , nak story kejadian yang malu bagi aku . Aku sorang je . Tady mase balek sekolah , tunggu bas . K , dahtu bas pon datang . Beratur laa kat tepi bas *bukan beratur sebenarnye , berkumpul . Tayar bas biasalaa kan . BESAR . Then , tak tahu pulak tayar tu nak gerak . Aku saje toleh ke belakang . Tengok ade sys tu menjerit , *tak laa kuadd sangat . Boleh tahan , tapi jeritannye macam takodd la kan . Rupe-rupenya tayar tu bergerak kena aku . Mungkin sys tu ingat tayar tu nak langgar aku . Memang mase tu rase beg macam bergerak . Aku buad bodohh jela . Then sys sorang lagi niy gelak . Aishh , MALU laa . Maybe laa , ade lagi yang gelakkan . But aku mungkin tak nampak . Pape ponn , still malu . Tayar tu pon satu , kang aku pukk kang . Aku yang sakedd . K , buad muke sekupang jee . Masok bas , duduk macam takde pape kann . HAHA , terukkk . K , byebye


p/s : Nothing , :P

4 comments:

  1. hehe . tuu baru sikit tuu ..i pena terjatoh tersungkur time nek tangga bus .. isshh dia punya maluu . fuhhh .. ta terkata !da lhaa bus peno gyla time uhh

    ReplyDelete
  2. Ohh , adat laa kan . Yang takk paham nye tuu , yang menjerit kalau kekawan takk kesah . niy senior yang tegor . HAHA , malu !

    ReplyDelete
  3. eheheh kelakar pulak , tak pe jadikan ia satu pengalaman nanti dah habis sekolah :D

    ReplyDelete
  4. yaa , sure sampai bile-bile takkan lupe .

    ReplyDelete