Wednesday, 23 November 2011

Assalamualaikum , hello buddies :) So , post kali niy ialah pasal mimie ditag ! Ok , even sebelum niy pernah ditag 2 kali . Mimie tak tahu nak buad apa lepas ditag , sorry . I'm new ! *eleh . Ok , Mimie ditag oleh Cik Nurin . Rules boleh jenguk sini . So , Here we go :)

The Question :

 Selalunya/kebanyakan kawan korang dari alam cyber ke realiti?    
  •    Maybe both , tapi lebih kepada realiti kot . :)
 Ada twitter?*berserta link kalau ada*
  What your fav food?
  • Macam-macam , tapi kalau mak mimie masak . 3 Pinggan pon tak tentu cukup . HAHA
 Experience yang paling best yang korang tak boleh lupakan?
  • Sure banyak , tapi paling senang nak ingat . Keluar dengan satu family , buad BBQ dengan kekawan . Itu paling susah nak dilupakan
 Why you like blogging?
  • Why blogging ? Ok , the truth is mulamula tengok kawan blog macam best je . Try laa buad satu . Tak tahu pulak lepas tu boleh fell in love pulak . So , dekat sini orang boleh kenal kita dengan rapat . Even kaw duduk London pon , kalau nak BFF dengan aku . Blog boleh buad kaw faham aku dengan cepat . kot....
 Do you have a wish?
  • Sape takde , rite ? Wish mimie , mimie nak result PMR 2011 niy boleh buad parents mimie say ' I'm Proud with you ' and nak bagi hati niy dekat orang yang bagi hati dye kat mimie . Ececeh
 Kalau korang diberi voucher RM1000 korang nak beli apa?
  • Well , shopping ? Hurm , second thing ! First beli kelengkapan untuk kamera Nikon tu then buad jamuan untuk semua family . Selebihnyaa , simpan . Kalau boleh besar nanti belajar pakai duit sendiri . kalau boleh !!
 Pernah menang contest tak?
  • Pernah laa jugak . Menang ? Tak pernah . Tapi sekarang , dah jarang sangad . Ade orang nak bagi hadiah tanpa masuk contest ke ? HEHE *kidding :)
 k-pop fans?
  • For sure ! Super Junior , U-kiss , Shinee . But , not Obsessed ok .
 Minat sport tak?
  • Paling minat Badminton , tapi kalau nak jadi olaragawati tu . Jauh sekali kott . 
 rela baca ke menulis?
  • Ikut mood , tapi kalau membaca tu . Bila-bila pon boleh . :)


Ok , Jawapan kat atas niy semua datang dari diri sendiri . So , mangsa-mangsa tag mimie ialah :

    My Question
    •  Apa Nickname yang diberi dekat sekolah ? *jujur 
    • Jika diberi peluang , nak kerja atau duduk rumah ? 
    • Beliebers or not ? kalau tak , sape ?
    • Filem Malaysia paling diminati ?
    • Facebook atau Twitter ? mana paling famous dimata korang . Kalau mimie , Twitter kott .
    • Korang lebih suka melancong dekat mana ahh ? Sekarang kan cuti :)
    • Perkara paling memalukan ? HAHA =='
    • Teenagers zaman sekarang macam mane ? Pendapat masing-2 :)
    • Gila shopping ke ? *kantoi 
    • Bila jumpa artis favourite , Reaksi pertama ?
    • Lebih percaya kan BF atau BFF ? 

    p/s : Sekian , byebye :)

    Hiasan semata-mata :)

    No comments:

    Post a Comment