Saturday, 17 March 2012

HYE , Assalamualaikum :)


Ok , hari niy sabtu kann ? Tak tahu kenapa , rasa macam esok dah nakk sekolah . Padahal isnin , rite ? Terasa macam kita duduk kat Kedah . Betul laa kan , kalau Kedah . Esok depa sekolah dahh . Mungkin sebab esok dah nakk balik asrama . Tu pasal rasa macam niy . 


Seriously , saya takk ready nak balik . Walaupun dah cuti seminggu . Im not ready , lepas niy 2 weeks takk boleh rumah . Pagi tady , bangun je tidur . Hati terus rasa sebak . Kalau dulu , datang je hari sabtu . Aku laa paling happy sebab cuti . 


Ok , stop . Dah memang kau mintak , takk payah nak menyesal kemudian hari . Go on with your life at SMTT , the new friend . Ok , all of them was ok . And yaa , Im happy with them . 





No comments:

Post a Comment